LABORATORUL DE PRELUCRAREA SI ANALIZA IMAGINILOR


Download - Indrumare de laborator de Prelucrarea si Analiza Imaginilor


Experimentele si lucrarile de laborator propuse in indrumare se bazeaza pe folosirea produsului software Matlab, pentru care au fost dezvoltate o serie de functii suplimentare si pe utilizarea produsului software SAIN de analiza a formelor plane. Functiile Matlab prezentate functioneaza pentru versiuni Matlab incepand cu 4.0; s-a evitat folosirea functiilor extrem de specializate din toolbox-ul de prelucrare a imaginilor sau din versiunile Matlab mai noi (5.3 sau 6.0), in incercarea de a mentine o abordare didactica si de a oferi posibilitatea de experimentare personala si celor ce nu dispun de calculatoare foarte performante. Tocmai in ideea de a oferi posibilitatea de realizare particulara a experimentelor, imaginile de test folosite (in majoritate de dimensiune 128 x 128), programul SAIN si functiile Matlab dezvoltate sunt disponibile pentru download.

PRELUCRAREA IMAGINILOR – INDRUMAR DE LABORATOR
Constantin VERTAN, Mihai CIUC, Marta ZAMFIR
Editura Printech Bucuresti, 2002, ISBN 973-652-651-8 

114 pagini

Acest indrumar de laborator se adreseaza in primul rand (dar nu in mod exclusiv) studentilor de la specializarile IFIA (Imagini, Forme si Inteligenta Artificiala) si II (Ingineria Informatiei) de la Catedra de Electronica Aplicata si Ingineria Informatiei, Facultatea de Electronica si Telecomunicatii a Universitatii Politehnica din Bucuresti. Lucrarea insoteste cursul de Prelucrarea Imaginilor de la sectia IFIA si prima jumatate a cursului de Prelucrarea si Analiza Imaginilor de la sectia II. 
 

Editie epuizata.
ANALIZA IMAGINILOR – INDRUMAR DE LABORATOR
Constantin VERTAN, Mihai CIUC, Marta ZAMFIR
Editura Printech Bucuresti, 2001, ISBN 973-652-303-9

100 pagini

Acest indrumar de laborator se adreseaza in primul rand (dar nu in mod exclusiv) studentilor de la specializarile IFIA (Imagini, Forme si Inteligenta Artificiala) si II (Ingineria Informatiei) de la Catedra de Electronica Aplicata si Ingineria Informatiei, Facultatea de Electronica si Telecomunicatii a Universitatii Politehnica din Bucuresti. Lucrarea insoteste cursul de Analiza Imaginilor de la sectia IFIA si a doua jumatate a cursului de Prelucrarea si Analiza Imaginilor de la sectia II. 
 

Editie epuizata.
PRELUCRAREA SI ANALIZA IMAGINILOR – INDRUMAR DE LABORATOR
Constantin VERTAN, Mihai CIUC, Marta ZAMFIR
Editura Printech Bucuresti, 2001, ISBN 973-652-417-5

190 pagini

Acest indrumar de laborator se adreseaza in primul rand (dar nu in mod exclusiv) studentilor de la specializarile IFIA (Imagini, Forme si Inteligenta Artificiala) si II (Ingineria Informatiei) de la Catedra de Electronica Aplicata si Ingineria Informatiei, Facultatea de Electronica si Telecomunicatii a Universitatii Politehnica din Bucuresti. Lucrarea insoteste cursrile de Prelucrare Imaginilor si Analiza Imaginilor de la sectia IFIA si  cursul de Prelucrarea si Analiza Imaginilor de la sectia II. 


Editie epuizata.


In cele ce urmeaza vom intelege prin "materiale" orice fisier de date, documentatie, cod sursa sau cod executabil oferit pentru download gratuit.

Daca nu este altfel specificat, toate materialele sunt proprietatea autorilor - persoane fizice sau Laboratorul de Analiza si Prelucrarea Imaginilor (LAPI) din Universitatea Politehnica din Bucuresti (UPB).

Puteti copia si distribui copii nemodificate ale materialelor in forma originala, prin orice mediu, cu conditia de a specifica vizibil pe fiecare copie autorul (persoana fizica sau Laboratorul de Analiza si Prelucrarea Imaginilor (LAPI) din Universitatea Politehnica din Bucuresti (UPB)) si lipsa oricarei garantii.

Nu exista nici o garantie pentru materialele oferite pentru download. Materialele sunt deci oferite "IN FORMA EXISTENTA" ("AS IS") fara nici o garantie de nici un fel, explicita sau implicita. Va asumati in intregime riscul in ceea ce priiveste calitatea si performanta acestor materiale. In cazul in care materialele se dovedesc a fi defecte, va asumati in intregime costul tuturor serviciilor, reparatiilor si corectiilor necesare. In nici o situatie autorii persoane fizice, Laboratorul de Analiza si Prelucrarea Imaginilor (LAPI) sau Universitatea Politehnica din Bucuresti (UPB) nu pot fi facuti raspunzatori pentru pagubele rezultate, inclusiv cele generale, speciale, intamplatoar sau rezultante aparute din folosirea sau imposibilitatea folosirii materialelor (incluzand, dar fara a fi limitat la pierderea sau deteriorarea datelor, sau pierderile directe sau ale unei terte persoane, sau incapacitatea programelor de a interopera cu alte programe).



Ultima modificare: 15/07/2003